Stripdagen.jpg

25 en 26 september Expo Houten

Aankomend weekend is zo’n beetje de hele Nederlandse stripwereld en een aantal speciale gasten uit het buitenland te vinden in Expo Houten tijdens De Stripdagen, het grootste jaarlijkse stripfestival van de Benelux.

Met bijna tweehonderd signerende stripmakers, tal van stands en de uitreiking van de Stripschapprijs kunnen stripliefhebbers hun hart ophalen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo wordt op de bovenverdieping van Expo Houten een mangafestijn georganiseerd met stands, workshops en allerlei activiteiten die betrekking hebben op de Japanse beeldtaal en popcultuur.Bakugan Gauntlet.jpg

Upper Deck International geeft hier ook demonstraties van het strategische spel Bakugan. Bezoekers van De Stripdagen kunnen kennismaken met Bakugan of hun Bakugan-vaardigheden verder ontwikkelen met hulp van deskundige spelers.

Render klein.jpgVerder zijn in Het Schaptheater diverse films en trailers te zien, zoals de trailer van Iron Man 2, de superheld in zijn ijzeren pak, die op 21 oktober uitkomt op DVD en Blu-ray. n in Het Schaptheater diverse films en trailers te zien, zoals de trailer van Iron Man 2, de superheld in zijn ijzeren pak, die op 21 oktober uitkomt op DVD en Blu-ray. Op zaterdag 25 sept ember kunnen stripfans de videogame Batman: The Brave and the Bold testen. In de game kunnen zij als Batman en de andere superhelden van het DC-universum de strijd aan gaan tegen de misdaad.

De Stripdagen zijn op 25 en 26 september te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.destripdagen.nl