Nieuwe theatershow vanaf oktober te zien door heel Nederland

Zandkasteel bewoners worden heuse piraten

Na het succes van de eerste voorstelling trekken Koning Koos, Sassa en Toto opnieuw de poorten van Het Zandkasteel achter zich dicht voor een tocht langs de Nederlandse theaters. Samen met de kinderen in de zaal beleven ze ditmaal een heus piratenavontuur! De vrolijke, maar ook leerzame voorstelling boordevol leuke liedjes, humor en een tikje ondeugendheid is vanaf 2 oktober te zien door heel Nederland.

In de voorstelling ‘Het Zandkasteel – Een Spannend Piratenavontuur’ krijgen Sassa en Toto een vervelend klusje van Koning Koos; ze moeten schoonmaken! Maar dan heeft Sassa een idee, want ook met saaie schoonmaakspullen kun je heel fijn spelen. Met een stofdoek op hun hoofd worden ze echte piraten en met behulp van een paar lakens gaan ze met hun eigen piratenschip op zoek naar de schat.

Toto en Sassa hebben heel veel plezier, maar zal hun schoonmaakklusje zo wel af komen? En wat zal er terecht komen van de grote verrassing van Koning Koos wanneer Toto maar niet wil gaan slapen? Dat is te zien in ‘Het Zandkasteel – Een Spannend Piratenavontuur’; een theatershow met de karakters uit de populaire Z@ppelin tv-serie en boordevol bekende Zandkasteel-liedjes zoals ‘De Neuzenkriebeldans’

Net als de vorige show is ook ‘Het Zandkasteel – Een Spannend Piratenavontuur’ weer een interactieve voorstelling. De kinderen in de zaal worden uitgenodigd om lekker mee te dansen, zingen en bewegen. Maar vooral daagt Het Zandkasteel – tot stand gekomen in samenwerking met Teleac – kinderen uit tot spelen, want spelen is leren!

De theatershow Het Zandkasteel – Een Spannend Piratenavontuur’ is van 2 oktober tot en met 27 februari te zien in theaters door heel Nederland. De voorstelling duurt 65 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Voor meer informatie en een complete speellijst kunt u terecht op www.hitmusical.nl.