DVD HET GEHEIM VAN TWEELINGEN


Het wonder van een tweeling zwangerschap aan de hand van adembenemende beelden

Het geheim van tweelingen laat aan de hand van adembenemende beelden het wonder van een tweeling zwangerschap zien. Met behulp van de nieuwste technieken wordt getoond hoe een tweeling zich in de buik van de moeder ontwikkelt. Bovendien onderzoekt de film de bijzondere band, die al tijdens de zwangerschap ontstaat, in het verdere leven.

Zo werpt Het geheim van tweelingen een bijzonder licht op het ontstaan, de ontwikkeling en het leven van tweelingen en betrekt de kijker in alle emoties en bijzonderheden rondom dit unieke fenomeen. Lees meer…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s