Exclusief verkrijgbaar bij Jumbo

Maandag 30 augustus wordt om 14.00 uur het speciale voorleesboek Dokter Dolittle gepresenteerd bij Jumbo Supermarkten aan de Ina Boudier-Bakkerhof 64 te Utrecht. Alexandra Alphenaar en Edwin Rutten, hoofdrolspelers in de gelijknamige musical, maken op spectaculaire wijze hun entree om de eerste exemplaren te overhandigen aan Colette Cloosterman – van Eerd van Jumbo, Rik van den Berg van Douwe Egberts en musicalproducenten Albert Verlinde en Roel Vente. Aansluitend signeren Alexandra en Edwin de eerste exemplaren die consumenten in de winkel hebben verkregen en vindt er een ballonnenwedstrijd plaats.

Het voorleesboek Dokter Dolittle is gemaakt door Robert van der Kroft. Hij vervaardigde het speciaal in opdracht van Douwe Egberts in samenwerking met Jumbo en V&V Entertainment. Het boek is in de winkels van Jumbo te verkrijgen bij aankoop van drie pakken Douwe Egberts-koffie in een verpakking van 250 gram. In het boek is een kleurplaat opgenomen die ingezonden kan worden. Hiermee zijn nog eens vier kaarten te winnen voor de musical Dokter Dolittle. Op 28 december 2010 zijn in Theater aan de Parade twee voorstellingen gepland voor deze gelukkige prijswinnaars.

Dokter Dolittle, een productie van Albert Verlinde en Roel Vente, is een beestachtige musical voor jong en oud in de traditie van familiemusicals als Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer? en Annie. In deze vrolijke musical kruipt Edwin Rutten in de huid van de dokter die kan praten met dieren. Hij heeft in Emma Fairfax, een rol van Alexandra Alphenaar, een lieftallige assistente. Het belooft een fantasierijk spektakel te worden met pakkende muziek en bekende liedjes als ‘Talk with the animals’ en ‘My friend the doctor’.