12 september, aanvang 10.00 uur

Op zondag 12 september a.s. vindt in Safaripark Beekse Bergen de jaarlijkse Vriendjesdag van de WNF-Bamboeclub plaats. Dit jaar belooft een bijzonder feestelijke Vriendjesdag te worden, want de WNF-Bamboeclub viert het vijfjarig bestaan. De Vriendjesdag 2010, waar alle kinderen en hun (groot)ouders die van wilde dieren houden van harte welkom zijn, start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Er is voor alle Bamboekidsz meer dan genoeg te beleven, want de gehele dag vinden allerlei bijzondere WNF-Bamboeclub activiteiten plaats in het park. Jelle Amersfoort, die de liedjes van de Bamboeclub-CD zingt, en Nienke van Z@ppelin treden op om de kinderen te vermaken.
Maar er is meer te doen! De Bamboekidsz kunnen PipaPanda, de mascotte van de WNF-Bamboeclub, in het echt ontmoeten en met PipaPanda en haar vriendjes op de foto. Ook kunnen kinderen zich laten schminken als hun favoriete wilde dier. Natuurlijk kan het grootste Afrikaanse Wildlife park van Nederland ontdekt worden met diverse safari’s, een roofvogeldemonstratie en diverse voederpresentaties. Het belooft een feestelijke dag boordevol avontuur en wilde dieren te worden!

Gezinnen kunnen zich via www.bamboeclub.nl voor de Vriendjesdag aanmelden. Een toegangskaartje voor de Vriendjesdag 2010 kost € 12,50 per persoon. Voor dat bedrag krijgt u toegang tot Safaripark Beekse Bergen, friet en frisdrank en ontvangen de kinderen een welkomsttas met cadeautje.

WNF-Bamboeclub
2010 is voor de WNF-Bamboeclub een jubileumjaar, de WNF-Bamboeclub bestaat 5 jaar! De WNF-Bamboeclub, de kleuterclub van het WNF voor kinderen van 3 tot 6 jaar, leert kinderen op speelse manier kennismaken met wilde dieren. WNF-Bamboekidsz ontvangen tien keer per jaar PipaPanda, een leuk en leerzaam clubblad met 2 keer per jaar een extra vakantieboekje. De speciale clubpas geeft recht op gratis toegang of korting op toegang bij zo’n 40 dierentuinen, attractieparken en natuurmusea.

De WNF-Bamboeclub heeft een eigen website (www.bamboeclub.nl) en een televisieprogramma op Disney Channel (elke werkdag tussen 9.00 uur en 11.45 uur tijdens Playhouse Disney).

WNF-Bamboeclub Vriendjesdag 2010 in Safaripark Beekse Bergen

12 september, aanvang 10.00 uur

Op zondag 12 september a.s. vindt in Safaripark Beekse Bergen de jaarlijkse Vriendjesdag van de WNF-Bamboeclub plaats. Dit jaar belooft een bijzonder feestelijke Vriendjesdag te worden, want de WNF-Bamboeclub viert het vijfjarig bestaan. De Vriendjesdag 2010, waar alle kinderen en hun (groot)ouders die van wilde dieren houden van harte welkom zijn, start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Er is voor alle Bamboekidsz meer dan genoeg te beleven, want de gehele dag vinden allerlei bijzondere WNF-Bamboeclub activiteiten plaats in het park. Jelle Amersfoort, die de liedjes van de Bamboeclub-CD zingt, en Nienke van Z@ppelin treden op om de kinderen te vermaken.
Maar er is meer te doen! De Bamboekidsz kunnen PipaPanda, de mascotte van de WNF-Bamboeclub, in het echt ontmoeten en met PipaPanda en haar vriendjes op de foto. Ook kunnen kinderen zich laten schminken als hun favoriete wilde dier. Natuurlijk kan het grootste Afrikaanse Wildlife park van Nederland ontdekt worden met diverse safari’s, een roofvogeldemonstratie en diverse voederpresentaties. Het belooft een feestelijke dag boordevol avontuur en wilde dieren te worden!

Gezinnen kunnen zich via www.bamboeclub.nl voor de Vriendjesdag aanmelden. Een toegangskaartje voor de Vriendjesdag 2010 kost € 12,50 per persoon. Voor dat bedrag krijgt u toegang tot Safaripark Beekse Bergen, friet en frisdrank en ontvangen de kinderen een welkomsttas met cadeautje.

WNF-Bamboeclub
2010 is voor de WNF-Bamboeclub een jubileumjaar, de WNF-Bamboeclub bestaat 5 jaar! De WNF-Bamboeclub, de kleuterclub van het WNF voor kinderen van 3 tot 6 jaar, leert kinderen op speelse manier kennismaken met wilde dieren. WNF-Bamboekidsz ontvangen tien keer per jaar PipaPanda, een leuk en leerzaam clubblad met 2 keer per jaar een extra vakantieboekje. De speciale clubpas geeft recht op gratis toegang of korting op toegang bij zo’n 40 dierentuinen, attractieparken en natuurmusea.

De WNF-Bamboeclub heeft een eigen website (www.bamboeclub.nl) en een televisieprogramma op Disney Channel (elke werkdag tussen 9.00 uur en 11.45 uur tijdens Playhouse Disney).

//