Goliath, de distributeur van klassiekers zoals Rummikub en Triominos en bedenker van recente successen zoals Rolit en Woordzoeker, bestaat dertig jaar. Daarom brengt het Nederlandse bedrijf dit jaar niet alleen verrassende nieuwe spellen uit, maar zet het ook zijn meest geliefde producten in het zonnetje.


Rolit
Kijk uit, blokkeer, rol en… win! Ook de moderne klassieker Rolit, het spel met de verrassende draai, is bedacht door de creatieve reuzen van Goliath. Blokkeer en verover de Rolitballen van je tegenspelers door ze naar je eigen kleur te rollen. Winnaar is degene wiens kleur op het speelbord het meest voorkomt. Van dit verslavende familiespel bestaan vier versies: Rolit Classic, Rolit Giant, Rolit Junior en – voor onderweg – Rolit Travel.

Aantal spelers: 2-4, leeftijd: vanaf 7 jaar, speelduur: ± 20 minuten.

 

Triominos
Triominos is de meest uitdagende en fascinerende variant van domino. Met driehoekige stenen en voor de hele familie. Kijken, aanleggen, scoren en… winnen. Van dit klassieke spel, vijftig jaar geleden bedacht in Amerika en 25 jaar geleden in Nederland geïntroduceerd door Goliath, bestaan diverse varianten. Het chique Triominos DeLuxe in een stijlvolle verpakking, het kleurige Triominos Junior en de reisversie Triominos Voyager.

Aantal spelers: 1-4, leeftijd: vanaf 6 jaar, speelduur: ± 30 minuten.

 

Rummikub
Wie legt de slimste combinaties? Rummikub, het spel dat inzicht, durf en tactiek combineert, is al ruim zeventig jaar een wereldhit. Inmiddels zijn in 54 landen op vijf continenten ruim vijftig miljoen exemplaren verkocht. In Nederland, waar Goliath het familiespel dertig jaar geleden introduceerde, gingen al meer dan zes miljoen stuks over de toonbank. Ook van deze klassieker bestaan vele varianten zoals Rummikub Original Classic, XP, DeLuxe, XXL, Zandloper, My First en – ideaal op vakantie – Rummikub Original Voyager.

Aantal spelers: 2-4, leeftijd: vanaf 6 jaar, speelduur: ± 20 minuten.

Meer informatie vind je op www.goliathgames.nl

Goliath, de distributeur van klassiekers zoals Rummikub en Triominos en bedenker van recente successen zoals Rolit en Woordzoeker, bestaat dertig jaar. Daarom brengt het Nederlandse bedrijf dit jaar niet alleen verrassende nieuwe spellen uit, maar zet het ook zijn meest geliefde producten in het zonnetje. Binnenkort meer over de nieuwe uitgaven, nu aandacht voor de thuis- en reisversies van de (moderne) klassiekers.

Rolit
Kijk uit, blokkeer, rol en… win! Ook de moderne klassieker Rolit, het spel met de verrassende draai, is bedacht door de creatieve reuzen van Goliath. Blokkeer en verover de Rolitballen van je tegenspelers door ze naar je eigen kleur te rollen. Winnaar is degene wiens kleur op het speelbord het meest voorkomt. Van dit verslavende familiespel bestaan vier versies: Rolit Classic, Rolit Giant, Rolit Junior en – voor onderweg – Rolit Travel.

Aantal spelers: 2-4, leeftijd: vanaf 7 jaar, speelduur: ± 20 minuten.

 

Triominos
Triominos is de meest uitdagende en fascinerende variant van domino. Met driehoekige stenen en voor de hele familie. Kijken, aanleggen, scoren en… winnen. Van dit klassieke spel, vijftig jaar geleden bedacht in Amerika en 25 jaar geleden in Nederland geïntroduceerd door Goliath, bestaan diverse varianten. Het chique Triominos DeLuxe in een stijlvolle verpakking, het kleurige Triominos Junior en de reisversie Triominos Voyager.

Aantal spelers: 1-4, leeftijd: vanaf 6 jaar, speelduur: ± 30 minuten.

 

Rummikub
Wie legt de slimste combinaties? Rummikub, het spel dat inzicht, durf en tactiek combineert, is al ruim zeventig jaar een wereldhit. Inmiddels zijn in 54 landen op vijf continenten ruim vijftig miljoen exemplaren verkocht. In Nederland, waar Goliath het familiespel dertig jaar geleden introduceerde, gingen al meer dan zes miljoen stuks over de toonbank. Ook van deze klassieker bestaan vele varianten zoals Rummikub Original Classic, XP, DeLuxe, XXL, Zandloper, My First en – ideaal op vakantie – Rummikub Original Voyager.

Aantal spelers: 2-4, leeftijd: vanaf 6 jaar, speelduur: ± 20 minuten.

 


Woordzoeker
Woordzoeker komt geheel uit de koker van Goliath. De spelers staan rond het speelbord en draaien de ring naar het volgende woord. Wie dat woord als eerste vindt, knijpt in de geluidstotem en legt zijn gekleurde lenzen op de letters. Zorg dat je de meeste woorden vindt en dat jouw kleur lenzen het bord in zijn greep houdt. Dwarsboom je tegenspelers door woorden van andere spelers te kruisen, zodat zij hun fiches moeten verwijderen. Van begin tot eind kunnen de kansen keren. Van het spannende familiespel bestaat ook een uitbreidingsset met twintig nieuwe thema’s.

Aantal spelers: 2-4, leeftijd: vanaf 7 jaar, speelduur: ± 30 minuten.

 

Meer informatie vind je op www.goliathgames.nl