Nieuwe afleveringen Mega Mindy op DVD


Vanaf 18 augustus verkrijgbaar

Ontdek de nieuwe spannende afleveringen van je favoriete heldin Mega Mindy, vanaf 18 augustus verkrijgbaar op DVD! Met gastrollen van Hans De Munter, Robert De La Haye, Marie Vinck, Marijn Devalck en vele anderen!

De Kriminalski broers
De Kriminalski broers zijn in het dorp komen schuilen. Blijkbaar hebben ze het wereldberoemde schilderij ‘De Mona Lisa’ gestolen uit het museum in Parijs. Migrain heeft alvast een plan om de broers te ‘vangen’. Slaagt Migrain erin om de broers te arresteren of zal hij toch de hulp van Mega Mindy nodig hebben? Lees meer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s