Verkrijgbaar vanaf 18 augustus as.
Van de makers van De Prinses en de Kikker en De Kleine Zeemeermin komt het verhaal over een slimme, maar kleine held op een groot avontuur.  Helemaal gerestaureerd, digitaal geremastered, compleet met exclusief bonusmateriaal en inclusief het nieuwe spel “Dus jij bent een speurneus” is deze film nu beter dan ooit tevoren!


Korte inhoud
Ga mee op avontuur met de Sherlock Holmes uit de muizenwereld en volg sporen door heel Londen. Wanneer de snode Professor Ratigan de beste speelgoedmaker uit de stad ontvoert, gaan de briljante Basil van de Baker Street en zijn vertrouwde maatje Dawson eropuit om de eeuwige aartsvijand van Basil op te sporen. Maar wat ze niet hadden kunnen voorzien, is dat het spoor van de slechte rat helemaal naar de Britse koningin in Buckingham Palace leidt! Verdiep je in de zaak met Basil, de meester in vermommingen en zie hoe hij probeert aan de ultieme rattenval te ontsnappen en een stokje te steken voor de perfecte misdaad. Lees meer of bestel…