Vanaf 4 augustus in de bioscoop!

Vrolijke animatiefilm over de heldhaftige reis en geweldige avonturen van Sammy de zeeschildpad. Sammy maakt een reis door de zeeën die alle schildpadden afleggen, voordat ze terugkeren naar het strand waarop ze zijn geboren. Onderweg verliest hij de liefde van zijn leven, Shelly , en trotseert hij allerlei gevaren in de hoop zijn vriendinnetje ooit terug te zien. Samen met zijn beste vriendje Ray ziet hij van dichtbij hoe de mensen de aarde kwaad doen. Hij vecht met piranha’s, ontsnapt aan een visarend en zoekt een mysterieuze geheime doorgang. Zal Sammy erin slagen Shelly terug te vinden?

Regie: Ben Stassen

Met de stemmen van: Levi van Kempen, Charlotte ten Brink, Robert ten Brink, John Williams, Patty Brard, Hanna Verboom, Serge Henri Valcke.

Speel ook de webcam game of print de kleur- en knutselplaten!

Trailer

STUDIOCANAL.jpg