In deze hilarische familiecomedy speelt Brendan Fraser een vastgoedontwikkelaar die met zijn gezin verhuist van de drukke stad naar het platteland. Daar krijgt hij de leiding over een bouwproject dat een heel bos moet veranderen in een woonwijk. Zijn zoon Tyler (Matt Prokop) vindt dat niet zo’n goed idee, maar zijn kritiek is nog niets vergeleken met de dieren die in het bos wonen! Onder leiding van een pientere wasbeer beginnen de bosbewoners een protest. Maar als de bouw toch door dreigt te gaan loopt dat al snel uit op een gigantisch gevecht om het bos te redden. Ze zullen de mensen wel eens een lesje leren wat er gebeurt als ze de natuur kapot willen maken. Het is de mens tegen de dierenwereld en dat gaat er wild aan toe!

De Bonte Brigade heeft als originele titel Furry Vengeance en zal in Nederland uitsluitend Nederlands gesproken te zien zijn. Kijk voor meer informatie, een game of kleurplaat op www.debontebrigade.nl.

Maak kans op vrijkaarten en een knuffelbeer van De Bonte Brigade!http://www.debontebrigade.nl