De eerste DVD box van Het Huis Anubis en de Vijf van Magische Zwaard is nu verkrijgbaar. Op de 4 DVD’s (meer dan 10 uur kijkplezier) is het gehele eerste seizoen te zien dat vanaf maart 2010 werd uitgezonden op Nickelodeon. Ook is het eerste boek verkrijgbaar met de titel ‘De Legende van de Vijf’. Met dit boek kan het hele verhaal van het eerste seizoen nog eens herbeleefd worden.

DVD-Box
Er komen nieuwe bewoners naar Het Huis Anubis. Pim komt als eerste aan, een beetje later komen ook Sterre, Anastacia, Marcel en Raphaël aan. Ergens in het huis wordt zijn naam als laatste afgestreept van een lijst. Kai is tevreden: ‘de Vijf’ zijn er. Al snel worden de nieuwe raadsels van Het Huis Anubis zichtbaar. Wie is de geheimzinnige schim in de verborgen kamer? Naar waar leiden de voetstappen die Pim en Marcel in het huis ontdekken? Is Sterre echt een heks? Wie is de geheimzinnige geest Emily? Is de leraar geschiedenis wel te vertrouwen of speelt hij onder één hoedje met het schoolhoofd? Wie is de vreemde Lexie en kan zij ervoor zorgen dat Anastacia en Raphaël de audities voor de musical winnen? Worden er echt mensen in padden veranderd? Wie lokt Anastacia in het holst van de nacht naar een donker bos? En misschien wel de belangrijkste vraag: wie zijn ‘De Vijf’ en wat zijn hun verborgen krachten?

DVD, 4 discs.
EAN: 5414233130406, prijs € 29,99.
Direct bestellen bij Bol.com

BOEK: De legende van de Vijf
Sterre, Marcel, Pim, Anastacia en Raphael komen als nieuwe bewoners in Het Huis Anubis. Hoewel al snel blijkt dat ze alle vijf nogal vreemde gewoontes hebben, is de verlegen Sterre bang dat de anderen haar raar vinden. Ze ziet steeds de verschijning van een meisje in Anubis en er verschijnt een vreemd teken in haar droom. Ze denkt dat ze een heks is en voelt zich eenzaam in het geheimzinnige huis. Als Pim erachter komt dat het teken te maken heeft met eeuwenoude rituelen van donkere dru ïden, gaan ze samen op onderzoek uit. Ze komen erachter dat ze veel bijzonderder zijn dan ze ooit zelf hadden kunnen denken, maar ook dat ze groot gevaar lopen. Gevaar dat te maken heeft met de voorspelling van Merlijn over de Legende van de Vijf…

ISBN: 9789059165359, prijs € 7,99.
Direct bestellen bij Bol.com