Echte Rock & Roll voor peuters en kleuters
In navolging van de succesvolle theatervoorstelling ‘Huis, tuin en keukenliedjes’ zal Dirk Scheele vanaf 7 juli de voorstelling ‘Liedjesbox’in de theaters brengen. Deze keer gaan de peuters niet bij Dirk Scheele thuis op bezoek, maar zij gaan naar een echt rockconcert! Het programma is geschikt voor iedereen vanaf twee jaar.

De liedjesbox live
‘De Liedjesboxtour’ is een echt popconcert door Dirk Scheele en zijn band. Met een drummer, bassist, toetseniste en zangeres speelt Dirk een selectie van liedjes uit zijn gehele repertoire. Deze liedjes zijn verpakt in stoere muziekstijlen als rock & roll, reggae, flamenco, pop- en wereldmuziek. Daarbij zullen de echte gitaar- en drumsolo’s natuurlijk niet ontbreken.

Naast echte instrumenten wordt er ook muziek gemaakt met emmers, koektrommels, messen, vorken, elastiekjes en sleutelbossen. Kinderen  kunnen meezingen, dansen, swingen, springen en meeklappen met Dirk en zijn band. Ze leren nieuwe dingen als ‘de wave’, de ‘pogo’of “wij willen meer” roepen.

Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij heeft al een groot aantal cd’s en dvd’s voor kinderen uitgebracht. Vanaf medio september is Dirk Scheele ook weer te zien op de kinderzender Nickelodeon met zijn serie ‘Huis, tuin en keukenavonturen’.

‘De Liedjesbox’ van Dirk Scheele is ook uitgegeven als driedubbelverzamelCD en is verkrijgbaar in de boekhandel.