De Poppies kids matinee op 27 juni


Je eerste popconcert is een onvergetelijke ervaring, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Opzwepende drums, hard meezingen en een handtekening van de zangeres: het hoort er allemaal bij. De Poppies is een popband speciaal voor kinderen. Zangeres Eva van der Zanden en songwriter Marc Hoenderboom treden met hun eigen Nederlandstalige popsongs op in popzalen, theaters, op festivals en basisscholen, of waar dan ook een feestje te bouwen is. Begeleid door een groep jonge, enthousiaste popmuzikanten maakten ‘Tweetakt’ in Utrecht en ‘Into The Great Wide Open’ op Vlieland in 2009 al kennis met hun interactieve popconcert. Missie voor 2010: door heel Nederland kinderen de bijzondere ervaring van ‘mijn eerste popconcert’ geven.

In het kort:
Zondag 27 juni 2010 Tivoli de Helling deur open: 14:00
aanvangstijd: 14:30
entreeprijs: € 6,00

Tivoli de Helling | Helling 7 | Utrecht
0900 – 235 84 86 (10 ect/pm)
www.tivoli.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s