2e Ambassadeursdag voor langdurig zieke kinderen en familie

Bottrop-Kirchhellen –  Zo’n 450 gezinnen met een langdurig ziek kind hebben op vrijdag 18 juni dankzij Stichting Opkikker de dag van hun leven in Movie Park Germany.  Op deze tweede Ambassadeursdag van de Stichting Opkikker worden kindambassadeurs uit het hele land die zich het hele jaar lang inzetten voor andere langdurig zieke kinderen in het zonnetje gezet.

Stichting Opkikker organiseert al 15 jaar lang samen met vele relaties en sponsor jaarlijks voor 1200 gezinnen met een langdurig ziek kind een Opkikkerdag; een dagje ontspanning om te ontsnappen aan moeizame periodes en ziekenhuisbezoeken. De kindambassadeurs die op 18 juni naar Movie Park Germany gaan, hebben zelf in het verleden zo’n Opkikkerdag meegemaakt en proberen zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor het werk van Stichting Opkikker. Om alle ambassadeurs te bedanken voor hun enorme betrokkenheid en inzet organiseert Stichting Opkikker jaarlijks een Ambassadeursdag. Dit jaar is de Ambassadeursdag in samenwerking met Movie Park Gemany.

Op dit attractiepark in het Duitse Bottrop-Kirchhellen, 1,5 uur rijden vanaf Utrecht,  zullen op 18 juni meer dan 2000 personen te gast zijn. De kindambassadeurs kunnen daar genieten van de meer dan 40 attracties rondom het thema film en natuurlijk ook van Nickland, waar de karakters Dora, Diego  en Spongebob en zijn vrienden wonen. Het park is op 18 juni gewoon voor iedereen geopepend, maar voor de speciale bezoekers is een aanvullend Opkikkerprogramma samengesteld, waarin zij onder meer kennis kunnen maken met de diverse BN-Ambassadeurs van Stichting Opkikker. Wie er precies gaan komen blijft nog een verrassing maar dit zouden bijvoorbeeld Jim, Elize, Ernst & Bobbie of Verneli van Helbergen kunnen zijn!