DVD De Prinses en de Kikker


Met prachtige animaties, onweerstaanbare muziek en onvergetelijke personages raakt de Disney klassieker De Prinses en de Kikker je recht in je hart. Betreed Prinses Tiana’s wereld van pratende kikkers, zingende krokodillen en smoorverliefde vuurvliegjes en zie hoe ze op een ongelofelijke reis gaat door de mystieke moerassen van Louisiana. Aangespoord door een beetje moed en een grote droom komen deze nieuwe vrienden erachter wat echt belangrijk is in het leven… liefde, familie en vriendschap.

Korte inhoud
Tiana is een jong onafhankelijk zwart serveerstertje dat in de jaren twintig opgroeit in de zowel befaamde als beruchte Franse Wijk in New Orleans, geboorteplaats van de jazz. Op een gemaskerd bal wordt zij opgemerkt door een kikker, die eigenlijk een prins is. Hij is ervan overtuigd dat het meisje een prinses is. Denkend aan het sprookje waarin een kikker bij het kussen van een prinses weer man wordt, belooft hij haar een eigen restaurant als zij hem kust. Maar het pakt helemaal verkeerd uit. Omdat Tiana geen prinses is, verandert zij ook in een kikker. Samen gaan ze als twee kibbelende kikkers diep in het moeras op zoek naar Mama Odie, in de hoop dat zij hen kan helpen om weer mens te worden. Temidden van een bruisende omgeving raken ze betrokken in een avontuur vol voodoo en cajun-gebruiken. De trompet spelende krokodil Louis en de verliefde vuurvlieg Raymond helpen hen onderweg. Lees meer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s