Nieuwe X-Men show “Revenge” begint 24 mei 2010: Jaar van het Entertainment

BOTTROP-KIRCHELLEN De X-Men zijn vanaf Tweede Pinksterdag, 24 mei, te zien in Movie Park  Germany! Wolverine, Magneto, Storm, Cyclops en andere X-Men personages maken hun opwachting in een nieuwe live-show met special effects in Hollywood-stijl en adembenemende stunts.

Movie Park’s Studio 7 wordt op dit moment verbouwd om de techniek aan te leggen die nodig is om de meervoudige explosies en stunteffecten in de show uit te kunnen voeren. In het nieuwe ampitheater kunnen vanaf  24 mei 2010 2.200 bezoekers naar de show komen kijken.

De 22 minuten durende show vol actie wordt geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf “Mirage Entertainment”. Deze organisatie produceert ook de “World’s Largest Stunt Show” die op dit moment in Guangzhou, China, wordt opgevoerd. X-Men: Revenge is de enige live actionshow in zijn soort in de wereld. “We zijn erg trots dat we deze nieuwe show in huis hebben en zijn blij dat we deze beroemde Marvel Comic-helden in Movie Park Germany te zien zijn”, aldus Wouter Dekkers, general manager van Movie Park Germany.

In 2010 staan bovendien nog twee andere nieuwe shows op het programma. “Movie Switch” is een muzikale reis langs diverse beroemde filmthema’s. In “Wild West Showdown” strijden cowboys tussen de verschillende dans- en zangacts door om de gunst van de lieve Loretta.

Movie Park Germany is het film- en entertainmentpark van Europa met meer dan 40 attracties, achtbanen en uniek entertainment voor het hele gezin. Seizoen 2010 eindigt op 31 oktober. Bezoek de website www.moviepark.nl voor meer informatie.