Barbie vertolkt de rol van Merliah, een surfkampioene uit Malibu. Het ene moment is ze nog een doodgewone tiener, maar een paar tellen later ontdekt ze een schokkend familiegeheim: ze is een zeemeermin! Voor Merliah™ en haar dolfijnenvriend Zuma begint een avontuurlijke onderzeese zoektocht naar haar moeder, de koningin van Oceana. Met de hulp van haar nieuwe zeemeerminvriendinnen slaagt Merliah™ erin om het oceaanrijk te redden. En uiteindelijk ontdekt ze dat wat je verschillend maakt van de anderen ook wel eens je grootste troef kan zijn.


Lees meer of bestel….Barbie vertolkt de rol van Merliah, een surfkampioene uit Malibu. Het ene moment is ze nog een doodgewone tiener, maar een paar tellen later ontdekt ze een schokkend familiegeheim: ze is een zeemeermin! Voor Merliah™ en haar dolfijnenvriend Zuma begint een avontuurlijke onderzeese zoektocht naar haar moeder, de koningin van Oceana. Met de hulp van haar nieuwe zeemeerminvriendinnen slaagt Merliah™ erin om het oceaanrijk te redden. En uiteindelijk ontdekt ze dat wat je verschillend maakt van de anderen ook wel eens je grootste troef kan zijn. 

Universal Pictures, prijs: € 14,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

Het Geheim van Oceana - MerliahMAIL & WIN: Barbie DVD & Pop (5x)

PeuterPlace.nl mag vijf kinderen blij maken met een gratis exemplaar van de DVD ‘Barbie in een Zeemeerminnen Avontuur’ en een Barbie pop. Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar barbie(@)peuterplace.nl. Insturen kan tot 15 mei as.


Barbie Merliah pop, prijs: € 24,99.
Direct bestellen bij Bol.com
.