Vandaag start de kaartverkoop voor de fonkelnieuwe K3-show die dit najaar te zien zal zijn in Nederland en Vlaanderen. In de nieuwe shows zullen Karen, Kristel en Josje er als vanouds een muzikaal feestje van maken. Samen met de kinderen gaan ze vooral lekker veel zingen en dansen op oude- en nieuwe K3 hits. Wie K3 dit najaar wil zien, moet er snel bij zijn, want in de voorverkoop heeft de kaartverkoop al een enorme vlucht genomen. In de eerste vier dagen ging de teller al over de 20.000 tickets.

K3 is populairder dan ooit! Met de single MaMaSe! verbraken Karen, Kristel en Josje vorig jaar alle records en de gelijknamige CD (inmiddels meer dan triple platina) staat drie maanden na release nog altijd in de album top 10. Na het zwangerschapsverlof van Karen en de geboorte van diens zoontje Sky deze winter, is K3 dit najaar terug in Nederland met een fonkelnieuwe show! De K3-shows in het najaar van 2009 (MaMaSe! shows) waren tot op de laatste kaart uitverkocht en met de nieuwe K3-show lijkt het al snel dezelfde kant op te gaan.

Traditiegetrouw startte Studio100 vorige week donderdag een voorverkoop voor de trouwe K3-fans. Een week voor de start van de officiele kaartverkoop kregen leden van de Studio100 webclub (aan te melden via www.studio100.nl) een mailing toegestuurd met daarin een exclusieve link. Gelijk al vlogen de kaarten de spreekwoordelijke deur uit. Een week later zijn de shows in Amsterdam en Rotterdam zelfs al grotendeels uitverkocht

De K3-show zal in Nederland vanaf 2 oktober t/m 12 december te zien zijn in achtereenvolgens Zwolle (IJsselhallen), Amsterdam (RAI Theater), Enschede (GO Planet), Den Bosch (Brabanthallen), Rotterdam (Ahoy Theater), Eindhoven (Indoor Sportcentrum) en Groningen (Martiniplaza). Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 Euro.

Kaarten bestellen
Kaarten voor de K3-shows zijn te bestellen via Seetickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en http://www.seetickets.nl of de Nationale Theater Kassa:  0900-9203 (€ 0,45 p.m.) en www.ntk.nl.

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de K3-shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen die variëren van 15 tot 26 Euro ex. reserveringskosten. De officiële kaartverkoop voor de K3 shows gaat enkel via See Tickets en de Nationale Theaterkassa. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

Meer informatie is te vinden op www.studio100.nl of www.k3.be