In Theater Markant in Uden ging gisteren  ‘De Grote Griezelshow’ van Piet Piraat in première. De rode loper lag uit en uiteraard waren er BN-ers aanwezig met hun kinderen, waaronder Anky van Grunsven en Emile Ratelband. De zaal zat vol met kleine piraatjes die samen met hun ouders enthousiast meeleefden met Piet Piraat, Stien Struis, Berend Brokkepap en Steven Stil.

In ‘De Grote Griezelshow’ hebben Piet Piraat en zijn kornuiten een kist opgevist vanaf de zeebodem. Ze zijn heel nieuwsgierig wat er in zit, want misschien is het wel een hele grote schat. Als ze de kist echter open maken, blijkt deze helemaal leeg te zijn. Of toch niet? Want als iedereen in bed ligt, begint de kist ineens te waar hij of zij het meest bang voor is. Piet, Berend, Stien en Steven zullen de hulp van de piraatjes in de zaal hard nodig hebben om hun angst te overwinnen. Uiteraard valt er ook veel te lachen. Piraten zijn immers voor niemand bang!

Piet Piraat en de Grote Griezelshow is alweer de zevende theatershow rondom de bekendste piraat van de Lage Landen. Samen met zijn vrienden Berend Brokkenpap, Stien Struis en Steven Stil brengt Piet Piraat ook in deze show weer tal van leuke piratenliedjes die bekend zijn uit de populaire tv-serie.

Meer informatie over speeldata en tickets.