Na het grote succes in 2007 is het eindelijk weer zo ver. Op 8 mei organiseert Nickelodeon in samenwerking met Movie Park Germany een Dora & Diego Fandag. Nickland, onderdeel van Movie Park Germany, wordt voor alle Nederlandse fans omgetoverd tot de heuse wereld van het populaire duo. Jeugdige bezoekers kunnen zich tijdens deze speciale dag vermaken met allerlei leuke Dora en Diego activiteiten.

In Movie Park Germany het film- en entertainmentpark op anderhalf uur rijden van Utrecht worden kinderen op 8 mei ondergedompeld in de wereld van Dora en Diego. Zo worden nog nooit eerder vertoonde afleveringen van de kinderidolen vertoond, kiezen de jeugdige fans uit een Dora of Diego menu in het restaurant, dansen ze op Dora en Diego liedjes en zijn de leukste gadgets verkrijgbaar. Het hele park is aangekleed in Dora en Diego stijl. Maar dat is niet alles. Bij binnenkomst ontvangen zij een plattegrond en paspoort waarmee ze op onderzoekstocht gaan in Movie Park Germany, waar naast de Dora & Diego activiteiten ook nog 40 andere attracties en shows zijn. Natuurlijk zijn Dora en Diego zelf ook van de partij!

Maak kans op vrijkaarten voor de Dora en Diego fandag of een verrassingspakket!

Ga voor extra korting naar de speelgoedwinkel

Bij aankoop van minimaal 5 euro aan Dora of Diego producten bij Bart Smit, Intertoys of Blokker ontvangt u een kraskaart waarmee u 5 euro korting per persoon op de fandag ontvangt en daarbij kans maakt op fantastische prijzen. De hoofdprijs is toegang tot de Dora & Diego fandag plus een gratis overnachting en exclusieve Meet & Greet met Dora & Diego voor 4 personen.

Kijk voor meer informatie en het bestellen van je tickets op www.nickelodeon.nl of www.nickjr.nl.

Bezoekers van de Dora en Diego fandag mogen ook de rest van het park bezoeken!