Kinderen ontmoeten Z@ppelin helden Nienke, Kikker, nijntje en Bumba

Overhandiging kl.jpgVanmiddag vond in het Instituut voor Beeld & Geluid te Hilversum een uniek Z@ppelin DVD feestje plaats. Honderd kleine en grote fans van Z@ppelin vierden vandaag de release van de Z@ppelin DVD collectie, een 10-delige serie waarop de populairste programma’s van Z@ppelin verzameld zijn door Warner Home Video.

Nienke, het gezicht van Z@ppelin overhandigde het 1e exemplaar van de DVD aan de aanwezige Z@ppelin helden, Kikker, Bumba en nijntje. Na dit officiële moment barstte het feestje los voor de fans. Kinderen konden zich laten schminken als Z@ppelin karakter, allerlei leuke Z@ppelin-filmpjes bekijken en meezingen met de liedjes van Nienke. Ter afsluiting van deze feestelijke middag lieten alle k indjes een ballon op bij het Mediapark. De lucht was voor even rood en geel gekleurd.

Maak kans op de eerste twee delen van de Z@ppelin DVD Collectie!