Als het aan K3 ligt, komt er meer blauw op de radio! Vandaag lanceert de populairste meidengroep van de Lage Landen haar nieuwe single ‘De Politie’. Met deze single brengen Karen, Kristel en Josje een eerbetoon aan de mannen en vrouwen van de politiekorpsen in Nederland en Vlaanderen.

K3: “We mogen best wel eens de mensen vieren die onze kinderen elke dag veilig houden en die ervoor zorgen dat we op één van de meest aangename plekken ter wereld mogen leven.

‘De Politie’ is de tweede single van het megasuccesvolle album MaMaSé! waarvan al meer dan 250.000 exemplaren werden verkocht! (downloads niet meegeteld).
Karen, Kristel en Josje breken alle records met MaMaSé! en staan al maandenlang op nummer één in zowel de Vlaamse als de Nederlandse albumcharts. In Nederland zijn ze intussen de best scorende Vlaamse groep aller tijden!

De clip is zelfs al te zien op youtube.