Vanaf 25 januari as.  zijn in 550 Albert Heijn filialen Kabouter Plop appels, Piet Piraat peren en Mega Mindy mandarijnen te verkrijgen, in het voorjaar gevolgd door Amika kiwi’s gold.

Wie kleine of grote kinderen heeft, zal het bevestigen: het is niet makkelijk om hen dagelijks voldoende fruit te laten eten. Spelen en zich ontwikkelen vragen echter veel energie en daarbij zijn vitamines van fruit en groenten essentieel voor jongeren. Studio100 wil zijn verantwoordelijkheid nemen en is een samenwerking aangegaan met Albert Heijn. Dit heeft erin geresulteerd dat vanaf volgende week een hele collectie ‘Studio 100 kinderfruit’ op de groenten- en fruitafdeling van de Albert Heijn supermarkten te vinden is.

De Piet Piraat peren, Kabouter Plop appels, Mega Mindy mandarijnen en Amika kiwi’s gold (vanaf het voorjaar) zijn niet alleen verpakt in een leuke en aantrekkelijke verpakking, de populaire Studio100 karakters komen ook terug op de verschillende fruitstickertjes. De smaak en het formaat van de verschillende vruchten zijn volledig op kids afgestemd: ideaal voor kinderhanden, zoet en sappig!