Adje probeert dit jaar de Brabantse kroegen te veroveren met zijn Carnavalskraker ‘Dit Liedje’.  In 2007 waagde Adje, Theo en de Zingende Decoupeerzaag al eens een poging met het nummer ‘Boem is ho tuut tuut’. Dit nummer behaalde de 18e positie in de Nederlandse hitlijsten. Vanaf heden wordt ‘Dit Liedje’ ook als toegift gebracht in de theatershow ‘Adje’s Sterren Revue’ waarmee Adje en Theo momenteel door het land touren. De single is zowel fysiek als digitaal te koop via zijn eigen website http://www.adje.nl.  Bekijk de clip op youtube.

Adje’s Sterren Revue
Adje en Theo toeren momenteel met hun theatershow ‘Adje’s Sterren Revue’ door het hele land. In iedere stad moeten zijn steeds weer opnieuw opzoek naar een showballet, omdat door de economische crisis hier geen budget meer voor was, maar een revue kan natuurlijk niet zonder showballet.
De revue, die door Adje en Theo gepresenteerd wordt, bestaat uit mooie liedjes, een echt ballet met mooie meiden, een showtrap, heel veel sketches, bingo, een poppenkast, een verdwijntruc waar u met uw neus bovenop zit en nog veel meer! Of het allemaal goed afloopt durven wij niet te zeggen, maar lachen wordt het zeker.