Grote vuren, winterse gerechten, blackgospel, 1000 kaarsjes en spannende verhalen… dat zijn de ingrediënten van het eerste Slot Loevestein midwinterfeest!

Met tal van fakkels, kaarsjes en lichtjes worden bezoekers warm ontvangen zodra de winteravond valt. Op strobalen bij het vuur kan er in de vesting worden gesmuld van glühwein, warme chocolademelk, marshmallows en heerlijke winterse gerechten! Op de voorburcht is het swingen geblazen bij black gospelmuziek, terwijl kids lekker aan de slag kunnen tijdens een workshop fakkels maken.

In het kasteel lezen beroemde kinderboekschrijvers spannende verhalen voor. Schrijver Jan Paul Schutten (De wraak van het spruitje: het kinderboekenweekgeschenk van 2009) doet de aftrap op Kerstavond en schrijvers Arend van Dam, Thijs Goverde, Martine Letterie en Mieke van Hooft volgen op 27 en 28 december. Gidsen zorgen voor boeiende vertellingen voor volwassenen en in de Ridder Camer brengen engeltjes mooie kerstliederen ten gehore. Warme jassen aan, mutsen op en snel naar Loevestein… laat de winter maar komen!

Data : 24, 27 en 28 december van 17.00 tot 21.00 uur.
Toegangsprijzen: volwassen € 11, kinderen 4-18  € 9,50, kinderen 0-3 gratis.

Midwinter Watertaxi Actie: 2 + 1 gratis!
Bij twee 2 betalende passagiers ad € 5 p.p. op het traject van Gorinchem, Vuren of Woudrichem naar Loevestein mag er 1 persoon gratis mee (korting van 33%)! De watertaxi vaart tijdens het Midwinterfeest van 16.30 tot 21.30 uur. Als u gebruik wilt maken van deze actie, dan dient u minimaal minimaal 1 dag vooraf te reserveren via 06-22558233

Kijk voor meer informatie op www.slotloevestein.nl