Twee keer goud voor Mega Mindy


Breda – De CD  ‘Tijd voor Mega Mindy’ is sinds 13 november verkrijgbaar en na anderhalve week al goud. Tijd voor mega-feest! In Theatersalon de Avenue in Breda werden kleuters van basisschool De Weerijs vanmiddag feestelijk onthaald met kinderchampagne en lekkers. Vol spanning wachtten de kleine fans op agent Toby, die de gouden plaat aan Mieke zou overhandigen.

In een gemoedelijke sfeer begaven Toby (Louis Talpe) en de Mieke (de zwangere Free Souffriau) zich onder de kinderen. Na een Mega Mindy Quiz werden de drie grootste fans beloond met een CD en een zoen van Mieke. Plotseling verscheen er een boef die er vandoor ging met de gouden CD. Met een groot vangnet wisten Toby en de kinderen de dief te overmeesteren en eindelijk mocht Mieke haar gouden plaat in ontvangst nemen. Ze zong twee van haar nieuwe nummers en de kleintjes dansten enthousiast op het podium.

Het feest werd besloten met nog een verrassing. Mieke en Toby ontvingen een gouden DVD. Er zijn ruim 50.000 exemplaren verkocht van de DVD  ‘Het geheim van Mega Mindy‘.

24.07.2009  Mega Mindy verwacht haar tweede kindje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s