Naast het uitbrengen van een sinterklaassingle “Groene Stroomboot” en sinterklaasalbum “Dag Sinterklaasje” komen de Gebroeders Ko dit jaar ook met een eigen sinterklaasserie: De Gebroeders Ko Sinterklaas Show.

De 15 afleveringen met daarin o.a. een verhaaltje, Mop van de dag en natuurlijk een sinterklaasliedje,  zullen vanaf 16 november dagelijks te zien zijn op o.a. Omroep Brabant, TV Oranje, Love, Atos RTV, Brug TV, Kanaal 13, KKN Regio tv, Maximaal TV, RTV Hattem, RTV Hardenberg, Text 7, TV Enschede en nog een aantal ander zenders en waarschijnlijk ook op Z@ppelin! (voor uitzendtijden zie text van omroepen)

De single Groene Stroomboot is eigenlijk een oproep aan Sinterklaas om eens na te denken over een pakjesboot op groene stroom zodat het milieu gespaard wordt. De clip van de single is te bekijken op youtube.

De Gebroeders Ko werd gisteren voor de vijfde keer verkozen tot de beste Party-Act van Nederland. Kijk voor meer informatie over de Gebroeders Ko of hun Sinterklaas Meezing Sjo op www.gebroedersko.nl