Misschien wist je het nog niet, maar Sint heeft ook hulp van Digipiet!
Digipiet helpt Sinterklaas op de computer, hij beantwoordt e-mailtjes en struint het web af om te zien wat alle kinderen op hyves, facebook, twitter en hyves aan Sint schrijven.

Het leek Digipiet leuk om daarover een liedje en een videoclip te maken. Hij vroeg PeuterPlace zijn clip te plaatsen. We vroegen Digipiet of hij het niet een beetje jammer vindt dat jong en oud tegenwoordig snel verleid wordt om alles vanuit “de luie stoel” te doen.

“In sommige situaties is het wel zo dat kinderen er te veel mee bezig zijn. Aan de andere kant groeien de kinderen nu op met computers, vandaar mijn liedje. Zolang het gebruik met mate is, kan het volgens mij geen kwaad. Maar we moeten de bedoeling van het sinterklaasfeest natuurlijk niet vergeten! Het moet vooral een feest zijn van gezelligheid. Persoonlijk geniet ik het meest van de gedichten, vooral als er grappige dichters tussen zitten.

Digipiet zou Digipiet niet zijn als je het liedje niet zou kunnen downloaden.
De songtekst vind je bij Sinterklaasliedjes op PeuterPlace.nl

Meer nieuws over Digipiet
Digipiet en het mysterie van de verdwenen downloads

Zolang (wederom) het gebruik met mate is, kan het volgens mij geen kwaad.