Samba-SaladSamba Salad zet Strandpaviljoen Minkema in Schoorl op stelten! Een hele middag muziek- en theatervertier voor kleine en grote kinderen in Paviljoen Minkema in Camperduin.

Zondag 8 november a.s. gaan Rita Iny en Herman Link van Samba Salad samen met de kinderen in Paviljoen Minkema een voorstelling maken. In twee workshopsessies, één voor kinderen vanaf 4 jaar en één vanaf 8 jaar, werken zij naar een spetterende presentatie toe.

In de 1e workshop, die om 15:30 begint, werken de twee podiumkunstenaars met de grotere kinderen (vanaf 8jr) aan een swingende Braziliaanse Samba. Om 16:45 zullen kinderen vanaf 4 jaar samen met Rita en Herman werken aan een spannende en hilarische Afrikaanse muzikale vertelling.

De kinderen vormen uiteindelijk het orkest in een uniek theaterconcert voor ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes die om 18:00 zal beginnen. Samba Salad zorgt voor alle muziekinstrumenten en andere benodigdheden.
De entree bedraagt, € 10,-. Reserveren: 072 509 0609 of per e-mail: info@paviljoenminkema.nl.

De workshops duren elk 70 minuten en de uiteindelijke presentatie ongeveer 25 minuten. Trek je feestkleding aan want het kan niet vrolijk en kleurrijk genoeg! Ook ouders zijn tijdens de workshops welkom.

Voor meer informatie, www.paviljoenminkema.nl, Heereweg 407,  Schoorl.