Sinterklaasintocht: Pakjesboot 12 over twee weken in Nederland


Over twee weken is het alweer zover! Wanneer alles vlekkeloos en volgens planning verloopt, meert de Pakjesboot 12 van Sinterklaas aan in de haven van Schiedam op zaterdag 14 november. Burgemeester Verver-Aartsen heet Sinterklaas dan namens alle kinderen van Nederland hartelijk welkom. Natuurlijk kunnen we de intocht van Sinterklaas  weer op de voet volgen. De NPS doet rechtstreeks verslag van de intocht in de speciale aflevering van Het Sinterklaasjournaal, gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Dit jaar heeft Sinterklaas zelfs twee bioscoopfilms gemaakt over zijn reis die hij nu maakt naar Nederland.

Op zoek naar tips of activiteiten? Neem een kijkje bij de rubriek Sinterklaas met peuters en kleuters:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s