arthur-posterMarco Borsato is gecast voor de stem van Prosciutto in Luc Bessons animatiefilm Arthur en de Wraak van Malthazard. Borsato zal voor deze rol zijn Italiaanse roots aanspreken, aangezien Prosciutto een Italiaanse kok is, die met zijn temperamentvolle karakter voor de nodige oproer zorgt in het land van de Minimoys.

Marco Borsato: “Ik heb altijd al een fascinatie voor animatiefilms gehad. Zeker de animatiefilms van tegenwoordig zijn zo levensecht dat het een attractie is voor zowel kinderen als volwassenen. Hoewel ik slechts een bescheiden rol heb, was het niet moeilijk me te verplaatsen in het karakter van de Italiaanse kok Prosciutto! Volgens mij is Arthur door het spannende verhaal en de combinatie met live action scènes een film die tot de verbeelding spreekt!”

Eerder deze week werd een deel van de stemmencast al bekend gemaakt: Kim-Lian van der Meij (Selenia), Hugo Metsers (Malthazard), Renée Soutendijk (Arthurs Oma), Chris Silos (Max), Dio (Snow), Willie Wartaal (Replay) en Boyan van der Heijden (Arthur).