In het najaar organiseren Uitgeverij Gottmer en Uitgeverij Lemniscaat sámen een actie in de boekhandel, om de prentenboeken van het duo Donaldson & Scheffler onder de aandacht te brengen.

Van 20 oktober tot en met 31 december 2009 krijgt iedereen die een prentenboek van Donaldson & Scheffler aanschaft een gratis spelletjesboek vol puzzels en kleurplaten, met in de hoofdrollen de Gruffalo, de heks uit Stap maar op mijn bezemsteel, de walvis uit De slak en de walvis en het ontroerende Mannetje Tak.

Maak kans op het Grote Donaldson & Scheffler prijzenpakket!
In samenwerking met Gottmer en Lemniscaat mag PeuterPlace.nl vijf prachtige pakketen weggeven! Het grote Donaldson en Schefflerprijzenpakket bestaat uit maar liefst tien prentenboeken, twee puzzelboeken, twee kartonboeken, de Gruffalo-knuffel en een spelletjesboek! Eindeloos lees- en speelplezier met het ontroerende Mannetje Tak, met de heks uit Stap maar op mijn bezemsteel, de Gruffalo, en alle andere karakters van Donaldson en Scheffler. Ga naar de prijsvraag!