Arthur en de Wraak van Malthazard

Voor de opvolger van Luc Besson’s internationaal zeer succesvolle CGI animatiefilm Arthur en de Minimoys, spreken rappers Dio en Willie Wartaal de stemmen in van twee nieuwe karakters, Snow en Replay. In de originele versie zijn deze stemmen ingesproken door Will.I.Am en Fergie van de Black Eyed Peas. In dit tweede deel zijn ook de oude vertrouwde stemmen uit deel één weer te horen.

Zo kruipt Kim-Lian van der Meij weer in de huid van prinses Selenia en spreekt Hugo Metsers de gemene schurk Malthazard in. Ook is Chris Silos weer te horen als Max en neemt Renée Soutendijk de rol van de Oma van Arthur op zich. De 12 jarige Boyan van der Heijden spreekt de stem van Arthur in. Hij heeft o.a. stemmen ingesproken voor films als De ‘Spiderwick kronieken’ en ‘Brother Bear 2’

Arthur en de Wraak van Malthazard is een CGI animatiefilm gecombineerd met live action scènes. Het verhaal is gebaseerd op de, internationaal zeer geprezen, gelijknamige boekenreeks.

De opnames van de stemmen voor de Nederlandse versie van Arthur en de Wraak van Malthazard, gaan deze maand van start. De film is vanaf 9 december in de Nederlandse bioscopen te zien.

Arthur heeft lang gewacht op het moment dat hij weer terug kan keren naar de wereld van de Minimoys en zijn geliefde Selenia., maar nu lijkt het dan eindelijk te gebeuren. In het kleine dorp, achter in de tuin van Arthurs oma, hebben de Minimoys al een feestmaal voor Arthur klaargemaakt en heeft Selenia haar mooiste jurk uit de kast gehaald. Maar als het zo ver is, besluit Arthur’s vader de vakantie bij oma op te schorten. Het lijkt erop dat de enige kans voor hem om terug te keren naar de wereld van zijn kleine vriendjes verloren gaat. Totdat hij een noodbericht krijgt van een onbekende afzender. Het moet Selenia wel zijn die in gevaar is! Arthur twijfelt geen seconde en begint meteen aan een gevaarlijke reis naar de wereld van de Minimoys.