Op woensdag 21 oktober, tijdens de herfstvakantie, staan de deuren van DierenPark Amersfoort en haar spectaculaire DinoBos wijd open voor alle Diego’s van Nederland. Alle kinderen die Diego als roepnaam hebben mogen op deze dag op vertoon van een geldig legitimatiebewijs gratis het park in en de ‘echte Diego’ ontmoeten. Dit om de nieuwe kidsgame Go Diego Go! Het Grote Dinosaurus Avontuur te vieren, dat onlangs is uitgekomen.


Diego ontmoet Diego
De Diego’s die zich op 21 oktober met een geldig legitimatiebewijs melden bij de kassa van DierenPark Amersfoort ontvangen een uniek Diego paspoort. Hiermee kunnen zij de Diego Dino-speurtocht doen in het DinoBos waar 75 levensgrote dino’s leven, vanaf 15:00 de nieuwe Diego-game spelen en de echte Diego ontmoeten (om 15:00 en 16:00). Jan, Kees en Piet (of zullen we zeggen Jeffrey, Jordi en Romano) zijn uiteraard ook van harte welkom, want afgezien van de gratis toegang krijgt ieder kind dezelfde activiteiten aangeboden als de Diego’s.

Wie redt Maia de Maiasaurus?
In de game gaat Dierenredder Diego, de held uit het Nickelodeon TV programma Go, Diego, Go! Het Grote Dinosaurus Avontuur, terug naar het dinosaurustijdperk om Maia de Maiasaurus te helpen haar familie terug te vinden. De game heeft de originele stemmen van de hoofdfiguren, en moedigt de speler aan om meer dan bewegingen uit te voeren, zoals klimmen, wapperen, trekken en stampen. To the rescue! Meer over de game…

MAIL & WIN
PeuterPlace.nl viert het feestje mee en mag twee kinderen blij maken met een gratis exemplaar van Go, Diego Go! – Het grote Dinosaurus Avontuur! Meer over de actie…