Onderzoek wijst populariteit voorlezen uit


97% van de ouders en 94% van de grootouders leest hun (klein)kinderen voor

In opdracht van Blink uitgevers, de uitgever van de educatieve bladen Bobo, Okki, Taptoe en National Geographic Junior is onderzoek gedaan naar de populariteit van voorlezen onder ouders en grootouders. Via twee polls op zes websites (Kinderinfo, Peuterplace, Plusonline, Senioren-actief, Vitaal en Vrouwonline) is gebleken dat 97% van de ouders hun kinderen graag voorleest en 94% van de grootouders hun kleinkinderen graag voorleest. 17% van de grootouders zegt zelfs vaker voor te lezen aan de kleinkinderen dan de ouders zelf! Dat voorlezen zo populair is, is positief te noemen, omdat het goed is voor de taalontwikkeling van kinderen. Lees meer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s