Op zaterdagavond 24 oktober doet BillyBird Park Hemelrijk alweer voor de tweede keer mee aan de Nacht van de Nacht. Zeeroversland, de waterfietsen, het touwenparcours, de Splash en de achtbaan zijn op deze bijzondere avond tot maar liefst 22.00 uur geopend.

Om 20.00 uur treedt de duisternis in en doven ze alle buitenverlichting. In Zeeroversland blijft de verlichting aan en kan er tot 22.00 uur naar hartenlust gespeeld worden. En wie niet bang is in het donker kan ook nog naar buiten waar allerlei spannende activiteiten te beleven zijn:

  • tussen 20.00 en 22.00 uur geven de Free Fun Flyers uit Gemert een spectaculaire vliegershow met verlichte vliegers!
  • Er staan telescopen van de Nederlandse Jeugdvereniging voor Ruimtevaart en Sterrenkunde opgesteld waardoor je een glimp op kunt vangen van prachtige sterren en planeten;
  • Er is een groot kampvuur op de kade waaraan je jezelf kunt opwarmen en waar gratis marshmallows worden geroosterd.

Opgelet, er zijn tijdens deze avond ook heksen in het park! Maar geen nood; deze vriendelijke dametjes brengen alleen maar goeds en lekkers. De Kruidenheks laat je haar zelfgemaakte kruidendrankjes proeven en er is ook nog een creatieve heks die gratis spinnentattoos op je arm zet!

En als dat nog niet genoeg redenen zijn om naar de Nacht van de Nacht te komen, dan hebben we er nog een voor je: bij binnenkomst krijgen alle kinderen tot 12 jaar een gratis verrassing voor in het donker (op = op)! Vanaf 18.00 uur schakelt het park over naar een speciale entreeprijs van slechts E 4,50 p.p.

Alle activiteiten zijn bij de entreeprijs of het abonnement inbegrepen.

Circus Bavaria

In de Herfstvakantie regio Zuid, van maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober, worden  bezoekers vier maal daags getrakteerd op gratis voorstellingen van het Belgische Circus Bavaria. Een circusvoorstelling is inbegrepen in de all-in entreeprijs voor het park of het abonnement. Maar wees wel op tijd, want vol = vol.

Meer informatie op www.billybird.nl