dippiedoe-jarigFamiliepark DippieDoe mag dit jaar 10 kaarsjes uitblazen en dat moet gevierd worden. In juni heeft het park al een kinderfestival georganiseerd, en in de maand november is er een speciale verjaardagsactie.

“10 jaar”
Om de 10e verjaardag van Familiepark DippieDoe in Best te vieren staat de maand november in het teken van alle tienjarigen. Alle kids die net als DippieDoe 10 jaar worden mogen in november gratis komen spelen bij DippieDoe in Best.

Kinderen die in november tien jaar worden kunnen een speciale actiecoupon downloaden.  Samen met deze coupon en op vertoon van een leeftijdsbewijs krijgen de tienjarigen gratis toegang tot het park.

Familiepark DippieDoe Best

Bij Familiepark DippieDoe kan er ook in de herfst en de winter een superleuke dag beleefd worden. Zo kunnen de kids samen met mama of papa van de familieglijbaan of in de Rockin’ Tug. De kinderen kunnen zich ook helemaal uitleven in het indoor klimavontuur. Kinderen die moe zijn van het spelen kunnen lekker uitrusten in de kinderbioscoop.

WinterDippieDoe
Ook dit jaar is er weer WinterDippieDoe. Van 19 december 2009 tot en met 3 januari 2010 staat alles in het teken van de winter met véél sneeuw en extra activiteiten zoals o.a. de musical van Studio Pan en nieuwe attracties op het buitenpark, die voor deze gelegenheid ook geopend is.