Mega TobyEen megaheld die van meer dan 100 meter naar beneden komt abseilen … Bij de Rotterdamse Euromast werd dit spektakel vanmiddag werkelijkheid. Van grote hoogte kwam Mega Toby (beter bekend als agent Toby uit Mega Mindy) naar beneden om daarna het eerste exemplaar van de DVD ‘Het Geheim van Mega Mindy’uit te reiken aan afgevaardigden van het Rotterdamse politiekorps. Tientallen kinderen kwamen naar de Euromast om de mega stunt live mee te maken.

Sinds vandaag is de DVD verkrijgbaar van de eerste Mega Mindy film ‘Het Geheim van Mega Mindy’ die deze zomer te zien was in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen. De DVD is verkrijgbaar is twee verschillende edities. Naast de normale DVD is er ook de Special Edition met naast de film ook een bonusCD met daarop een videoclip, drie journaaltjes en vier karaokesongs.

Het Geheim van Mega Mindy
Sinds de komst van Mega Mindy is het leven van de boeven op aarde een ware hel. Telkens wanneer de politie tekort schiet, verschijnt Mega Mindy en pakt zij de boeven alsnog op. Geen boef is nog veilig, dus is het tijd voor wraak! ‘s Werelds beste criminelen slaan de handen ineen om Mega Mindy voor eens en voor altijd uit te schakelen. Miss Volta, de eigenaresse van de energiecentrale, staat op als hun leidster en heeft een geniaal en eenvoudig plan. Ze zullen de superheldin eerst uit haar tent lokken en dan verslaan met haar eigen wapens. Als Toby wordt ontvoerd en de Mega Mindy capsule verdwijnt moeten Mieke, Oma en Opa het geheim van Mega Mindy veilig zien te stellen.

In de eerste Mega Mindy bioscoopfilm ‘Het Geheim van Mega Mindy’ kan ook agent Toby eindelijk eens de held uithangen. Als Toby’s grote liefde Mega Mindy hulp nodig heeft in de strijd tegen Miss Volta (een rol van Yolanthe Cabau van Kasbergen) en haar bende boeven stapt Toby in de Mega Capsule om te veranderen in de stoere superheld Mega Toby. Hoe lang zal Toby deze heldenstatus houden? En zal hij nu eindelijk kussen met Mega Mindy?