nieuwe-k3

Zaterdagavond zagen ruim 3,5 miljoen mensen in Nederland en Vlaanderen hoe Josje Huisman uit Amsterdam werd gekozen tot de nieuwe K3-zangeres naast Karen en Kristel. Direct na de finale heeft de ticketverkoop voor de nieuwe K3 shows een vlucht genomen. Zowel in Nederland als in Vlaanderen zijn inmiddels extra shows in de verkoop gegaan. De nieuwe K3 show met Karen, Kristel EN Josje is vanaf komend weekend te zien door heel Nederland en Vlaanderen.

Voor Josje en haar nieuwe collega’s Karen en Kristel breken direct drukke tijden aan. Komend weekend al gaat in Antwerpen de nieuwe K3 show in premiere waarna Enschede het weekend erna de Nederlandse primeur heeft. Met zijn drieën zullen de meiden als vanouds een fantastisch feestje maken met de kinderen in de zaal waarbij vooral veel gezongen en gedanst gaat worden. In de shows zullen de meiden van K3 naast de bekende hits ook nieuwe nummers gaan zingen.

Extra shows in de verkoop

Direct na de finale van “K2 zoekt K3” zaterdagavond kwam er een ware run op de tickets voor de K3 show. Om toch alle fans de kans te geven om “de nieuwe K3” live te zien, werden gelijk al extra shows in de verkoop gezet. De K3 show zal in Nederland vanaf 17 oktober t/m 20 december te zien zijn in Enschede, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Zwolle. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro (ex. reserveringskosten)

Kaarten voor de K3 shows zijn te bestellen via Seetickets: 0900-300.5555 (à 0,45 p.m.) en www.seetickets.nl of Nationale Theaterkassa: 0900-9203 (à 0,45 p.m.) en www.ntk.nl. Tickets voor de shows in Enschede en Amsterdam zijn bovendien te koop via de Primera verkooppunten in die regio’s.

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de K3 shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen die varieren van 15 tot 26 euro ex. reserveringskosten. De officiële kaartverkoop voor de K3 shows gaat enkel via TopTicketLine, de Nationale TheaterKassa en de Primera verkooppunten in Amsterdam en Enschede. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.