Vanaf 7 oktober in de bioscoop
De makers van dé Sinterklaasfilm van afgelopen winter komen dit jaar opnieuw met een gloednieuw avontuur! Dit najaar draait alles om de pakjesboot van Sinterklaas. De Sint heeft zijn kasteel in Spanje wel verlaten, maar blijkt niet op de boot naar Nederland te zitten. Hoe dat heeft kunnen gebeuren en hoe de Sint nu op tijd in de Nederlandse haven moet komen, beleven we in dit nieuwste bioscoopavontuur voor de hele familie!

Als Sinterklaas en Diego op een ochtend in de haven van Spanje aankomen, blijkt de pakjesboot al weg te zijn. Ze beginnen een race tegen de klok om de boot op tijd in te halen. Dat valt niet mee, want door toedoen van de boeven Joris en Boris zijn de pieten al een dag eerder naar Nederland vertrokken. Ook de kapitein van de pakjesboot denkt dat Sinterklaas gewoon aan boord is. De problemen stapelen zich als cadeautjes op als uitkomt dat twee kinderen zich aan boord verstopt hebben en zo per ongeluk meevaren naar Nederland. Kijk op www.sinterklaasdefilm.nl voor meer informatie.

PRIJSVRAAG
Wil jij kans maken op vrijkaartjes voor Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot, of een mooi pakket met maar liefst 10 DVD’s? Bekijk dan de prijsvraag op PeuterPlace.nl

Bekijk de trailer