Tijdens de kinderboekenweek 2009 van 7 tot 17 oktober as. is er een een speciale actie op PeuterPlace.nl. Bezoekers kunnen een cadeaubon van internetuitgever Ikkeda winnen voor de vriendjesversie (twee exemplaren) van het gepersonaliseerde prentenboek ‘Vadertje en moedertje’.

Het thema van de kinderboekenweek is ‘Eten en snoepen in boeken‘ en in dit verhaal wordt heel wat afgesnoept! Zo wordt er ’s avonds niet gekookt, aan tafel kan toch ook chips gegeten worden?

Een gepersonaliseerd fotoprentenboek van Ikkeda is heel speciaal. In de vriendjes- of vriendinnetjesversie beleeft je kind samen met zijn of haar beste vriend(in) een origineel avontuur. Alles wat nodig is, zijn twee digitale foto‘s. Eén van het kind en één van zijn tegenspeler. Met de Ikkeda cadeaubon ontvangen beide kinderen hetzelfde boekje.

Wil je kans maken twee unieke prentenboekjes waarin je kind en een vriendje de hoofdrol spelen? Bekijk dan de prijsvraag!