Wie is  niet groot geworden met nijntje pluis? Het lief klein konijntje vierde in dit jaar alweer haar 54e verjaardag! De boekjes van nijntje zijn in bijna vijftig talen verschenen en inmiddels zijn wereldwijd ruim 85 miljoen exemplaren verkocht.

Naast de populaire boekjes zijn er tal van leuke nijntje producten verkrijgbaar, variërend van speelgoed, DVD’s, meubels en allerlei accessoires voor in de kinderkamer op te fleuren. PeuterPlace geeft twee pakketten weg waarmee je de kinderkamer kunt omtoveren in een echte nijntje slaapkamer. Wil jij kans maken? Doe mee aan de prijsvraag!

Behangrand Sterren
Deze behangrand van nijntje en nina tussen de sterren is een mooie en praktische opfleuring van de baby- en kinderkamer. De rand is zelfklevend en kan dus snel en zonder behangplaksel aangebracht worden.

Rijstpapieren lamp Sterren
De papieren bollamp met afbeeldingen van nijntje en nina tussen de sterren maakt de kinderkamer compleet.

Foamfiguren Sterren
3 nijntje figuren met losse sterren uit foam ter decoratie van oppervlakken zoals muren, deuren en ramen. De figuren zijn zacht en afwasbaar. Worden geleverd met zelfklevende strips.

Deze producten zijn beschikbaar bij Prénatal en diverse internetwinkels.