Vanaf gisterenavond is de nieuwe K3 single MaMaSé! downloadable. Uniek is dat er drie verschillende versies van het nummer beschikbaar zijn. De single werd namelijk opgenomen met elk van de drie finalistes van ‘K2 zoekt K3’. Door ze alle drie downloadable te maken, krijgen de fans de kans te kiezen voor hun eigen favoriet.

Dit weekend werd bekend dat Noa, Madelon en Josje de drie finalistes zijn van de tv-zoektocht ‘K2 zoekt K3’. Eén van deze drie meisjes zal in de grote liveshow op 3 oktober gekozen worden tot de derde K3-zangeres naast Karen en Kristel. De eerste single die uitkomt van het hernieuwde trio is MaMaSé! Vanaf 12 oktober is de uiteindelijke versie in de winkels te koop.

MaMaSé! zal ook de titel worden van de nieuwe full CD die vanaf 23 november in de winkels ligt.

De drie versies van MaMaSé!  zijn te downloaden via Itunes en via www.k2zoektk3.nl.