Monsters & Co op blu-ray


Beleef de film die de harten van recensenten en fans  van over de hele wereld heeft gestolen, nu op een adembenemende nieuwe manier.  Met oogverblindende, kristalheldere beelden en geluid van bioscoopkwaliteit is  MONSTERS EN CO. nu nóg beter op Disney Blu-ray Magic in high-definition!

In Monstropolis is er geen stroom. Energie wordt hier uit het schreeuwen van mensenkinderen gewonnen. Monsters Incorporated, een fabriek vergelijkbaar met onze energieproducenten, stuurt zijn monserlijke medewerkers naar de kinderkamers om de kleintjes de schrik op het lijf te jagen en zo energie af te kunnen tappen. Het is daarbij uiterst belangrijk dat de kinderen niet te nabij komen, want ze worden giftig en absoluut dodelijk geacht. Groot is de opwinding dus als op een kwaaie nacht top-vakman Sully per ongeluk een kind mee de fabriek in neemt. Om niet door de veiligheidsdienst in quarantaine genomen te worden, besluiten Sully en zijn maat Wazowski het meisje te verbergen tot ze een manier gevonden hebben om haar terug te brengen naar de mensenwereld.

PRIJSVRAAG

PeuterPlace mag drie kinderen blij maken met deze Blu-Ray release! (let op: deze is niet af te spelen op een normale DVD-speler!) Wil jij kans maken? Doe dan mee aan de prijsvraag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s