Dirk Scheele, ieder kind kan je precies vertellen wie hij is en welke avonturen hij allemaal beleeft! Sinds 1993 maakt Dirk Scheele liedjes, TV-programma’s en reist hij door heel het land met zijn theatershows speciaal voor kinderen. En dit niet geheel zonder succes! Met goed bekeken TV programma’s op Nickelodeon, met uitverkochte theatertours en met vele kinderboeken, CD’s en DVD’s is Dirk Scheele tegenwoordig een vaste waarde in de opvoeding van elk kind.

Eindelijk is de langverwachte nieuwe TV-serie op Nick Jr. ‘Dirk Scheele:, Huis, Tuin en Keukenavonturen’ dagelijks (schooldagen) te zien op Nick JR. Dertig afleveringen met veel liedjes speelt zich volledig af in en rond het huis van Dirk.

Naar aanleiding van de lancering van de nieuwe TV-serie is vanaf 18 september een CD verkrijgbaar, waarop alle liedjes die in de nieuwe serie voorbijkomen staan. De kinderen kunnen zo thuis de liedjes oefenen om ze vervolgens voor TV mee te zingen! De CD met de titel ‘Huis, tuin en keukenliedjes’ is net als de TV-serie speciaal voor kinderen van 1 tot 7 jaar en is niet alleen heel leuk om naar te luisteren maar ook heel leerzaam.

Huis, tuin en keukeliedjes
CNR K
ISBN 8712705055361, € 9,99
Direct bestellen bij Bol.com

Prijsvraag
PeuterPlace mag tien kinderen blij maken met de CD Huis, tuin en keukenliedjes! Wil jij kans maken?
Doe mee aan onze prijsvraag!
Insturen kan tot 18 oktober as.