Op zaterdag 3 oktober opent Kim-Lian van der Meij op feestelijke wijze heksendoorn, de feestelijke maand in Avonturenpark Hellendoorn waarin het bol staat van heksen, vogelverschrikkers en ander gespuis.

Heksenkind.jpgHeksen spelen de hoofdrol in Heksendoorn. Zoals u wel weet heeft elke heks een wrat, voor hen de normaalste zaak van de wereld (dit is de plek waar zij niets voelt). Voor kinderen is dit helaas niet het geval, ze hebben vaak last van wratten en willen hier zo snel mogelijk vanaf. Dit inspireerde ons om een samenwerking aan te gaan met WratWeg. Kinderen kunnen op vertoning van een wratje op zaterdag 3 oktober gratis naar de opening van Heksendoorn.

Avonturenpark Hellendoorn organiseert in samenwerking met WratWeg de verkiezing Wrattenprins(es) 2009 om te laten zien dat wratten een veel voorkomend probleem is bij kinderen, waarvoor men zich niet voor hoeft te schamen.

Gezocht wrattenprins(es) 2009
Heb jij last van wratten en heb jij er niet 1, 2 of 3, maar misschien nog wel meer? Denk jij de meeste wratten van Nederland te hebben? Dan kun jij kans maken om de wrattenprins(es) van het jaar te worden en kun je voor 1 dag trots zijn op al je wratjes!

De 3 finalisten worden uitgenodigd om op 3 oktober a.s. samen met de hele familie naar Avonturenpark Hellendoorn te komen, waar het festijn Heksendoorn van start gaat! De winnaar wordt niet alleen in het zonnetje gezet, maar ontvangt ook een mooi prijzenpakket, bestaande uit:

  • Het product WratWeg voor al je wratjes (zodat jij snel van je wratjes af bent)
  • SeizoenPassen voor Avonturenpark Hellendoorn voor het hele gezin
  • Een ballonvaart voor 4 personen

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de wedstrijd Wrattenprins(es) 2009 via e-mail: wratten@avonturenpark.nl. Laat ons weten hoeveel wratten jij hebt en stuur een foto van jezelf mee. De 3 finalisten krijgen persoonlijk bericht.