spongebobWie Bob Waar Pants

Wanneer SpongeBob leuke dingen wil doen met zijn vrienden, vertellen ze hem soms een lastpak te vinden en even geen zin te hebben om samen iets gezelligs te doen. SpongeBob is zo verdrietig hierover dat hij al zijn spullen inpakt en van plan is Bikini Bottom voor altijd te verlaten. Maar onderweg valt SpongeBob, stoot lelijk z’n hoofd en kan zich helemaal niets meer herinneren, zelfs niet zijn eigen naam.

SpongeBob strompelt naar New Kelp City en in deze stad krijgt hij voor elkaar om een ongelofelijk gevaarlijke ‘street gang’ op te laten sluiten. De inwoners van New Kelp City zijn zo ontzettend blij met deze actie, dat ze hem willen uitroepen tot hun nieuwe burgemeester.

Ondertussen realiseren Spongebob’s vrienden in Bikini Bottom zich dat hun beste gele vriendje vermist is zetten ze alles op alles om hem te vinden. Maar…zal Spongebob, nu hij zo populair en geliefd is bij iedereen in New Kelp City, wel terug willen keren naar Bikini Bottom?

Wie Bob Waar Pants (film): Zondag 27 september om 08.45 uur op Nickelodeon