k3-showGoed nieuws voor de fans van K3! Op vrijdag 6 november zullen de meiden namelijk twee extra shows geven in de Amsterdamse RAI. In de najaarsshow zal naast Karen en Kristel de nieuwe K3 zangeres te zien zijn die wordt gekozen via het tv-programma ‘K2 zoekt K3’. De gloednieuwe K3-formatie is ook op 7 en 8 november nog te zien in de RAI. Voor die shows zijn nog enkele tickets te verkrijgen.

De nieuwe K3 shows beginnen direct nadat de tv-zoektocht naar een derde zangeres naast Karen en Kristel is afgerond. Het tv-programma ‘K2 zoekt K3’ wordt momenteel uitgezonden bij zowel SBS 6 als de Vlaamse zender VTM. Het meisje dat uiteindelijk in de grote finale wordt gekozen voor K3, zal dus direct daarna op tournee gaan. Met zijn drieën zullen de meiden als vanouds een fantastisch feestje maken met de kinderen in de zaal waarbij vooral veel gezongen en gedanst gaat worden. In de shows zullen de meiden van K3 naast de bekende hits ook nieuwe nummers gaan zingen.

Kaarten nu ook verkrijgbaar bij Primera
Bij wijze van pilot zijn kaarten voor de K3 shows in de RAI vanaf nu ook verkrijgbaar bij alle Primera verkooppunten in de regio. Daarnaast zijn kaarten te bestellen via SeeTickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en www.seetickets.nl of Nationale Theater Kassa: 0900-9203 (€ 0,45 p.m.) en www.ntk.nl.

Meer informatie is te vinden op www.studio100.nl.