Prinses Lillifee is een glitterend avontuur voor kleine prinsesjes

In het roze koninkrijk Pinkovia regeert prinses Lillifee met magische hand. Iedereen is dol op Lillifee. Overal waar Lillifee en haar beste vriend Pupsi het varken komt, laat ze een magisch roze spoor achter van glinsterende vlinders en fonkelende sterren. Lillifee ontdekt al gauw dat niet iedereen in Pinkovia gelukkig is. De bewoners klagen over de vijandigheid tussen de feeën Flicker en Mistral. Zelf Pupsi het varken kan niets goed doen.

Als er niet snel iets verandert, zullen de bewoners van Pinkovia het land verlaten. Prinses Lillifee heeft een geweldig idee. Ze roept de hulp in van haar vriendjes en hoopt de vriendschap en harmonie in Pinkovia te herstellen.

Vanaf 16 september as. in de bioscoop!

PRIJSVRAAG
Maak kans op een  Lillifee T-shirt verpakt in een snoezig feeëntasje! PeuterPlace verloot zeven stuks onder de juiste inzendingen.  Doe mee aan de prijsvraag!