De mooiste vis van de zee, wie kent hem nou niet? Glinstervisje Regenboog, het vriendje dat vele kinderen inmiddels in hun hartje hebben gesloten. Samen met zijn vriendjes beleefde hij reeds allerlei spannende avonturen in de groenblauwe onderwaterwereld die Marcus Pfister zo prachtig weet te illustreren. De prentenboeken uit de reeks ‘De mooiste vis van de zee’ zijn stuk voor stuk een lust voor het oog, mede door de zilveren glitteraccenten.

PRIJSVRAAG: 5x Prentenboek & Poster
PeuterPlace mag vijf kinderen blij maken met het zojuist verschenen prentenboek ‘De mooiste vis van de zee zoekt zijn glinsterschub‘ en een prachtige poster, verpakt in een toepasselijke plastic tas.  Wil jij kans maken? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

De mooiste vis van de zee zoekt zijn glinsterschub
Regenboog zwemt het liefst naar de onderwaterrots. Daarachter ligt de geheimzinnige wereld van de diepzee, waar hij dolgraag een kijkje wil nemen. Als een sterke waterstroom zijn enige glinsterschub meesleurt en in de diepte laat verdwijnen, kan niets hem meer tegenhouden: hij duikt er achteraan! In deze fantastische wereld leert hij veel nieuwe vrienden kennen, die hem allemaal willen helpen om zijn glinsterschub terug te vinden.

Verschijnt  september 2009.

Marcus Pfister
Uitgeverij De Vier WIndstreken
ISBN 9789051160703 , prijs: € 14,95.
Direct bestellen bij Bol.com